Covid 19 – Corona Virus

Beste Westlandertjes,

Samen met alle lesgevers hebben we even zitten brainstormen hoe we alles zullen aanpakken om de lessen te kunnen hervatten vanaf 22 mei.Samen kwamen we tot een mooie oplossing :we mogen met max 20 mensen trainen / uur .

Dus op Vrijdagavond tussen 19u en 20u15 en van 20u15 tot 21u15 zouden we de puppy groepen (kleine en grote puppy’s ) trainen en om 20u15 tot 21u15 geven we de kans aan de lesgevers om met hun hond te trainen.

Op zondag zouden we dan van 10u tot 11u groep 1 en 2 trainen en om 11u15 tot 12u15 de debutanten (wedstrijdhonden).

Wel vragen we om als je wenst te trainen dit weekend dit als volgt te melden via sms op het volgende nr 0492 45 19 64 (gsm Jan Arnaert) :je volledige naam + naam hond en ras ,bv als ik mezelf wil inschrijven zend ik “Vanbrabant Bart met Rolf,ras Mechelaar in groep 2” ,zo blijft het voor ons overzichtelijk en kunnen we ons voorbereiden ! Schrijf je wel in voor de groep waar je laatst trainde!

Voorzie wel een mondmasker en de befaamde 1,50 meter is ook van toepassing ,wie geen mondmasker heeft kan er ééntje bekomen bij ons voor nen euro.

We mogen geen publiek toelaten,de kantine blijft gesloten uitgezonderd het wc,dus enkel hond en geleider,we zetten markeringen voor een ingang en uitgang,dit is een start, voor iedereen een beetje raar maar hopelijk gaat alles vlug terug normaal worden

Don Bosco, Poperinge